Våra företagstjänster

Culpeo är en flexibel partner som erbjuder behovsanpassade lösningar och företagstjänster för er verksamhet.

Med vår kompetensbaserade rekryteringsmodell hjälper vi er att finna rätt kandidat för jobbet. Vi utgår från ert behov och en tydlig kravprofil för att göra en bra matchning och föreslå kandidater med rätt kompetens och egenskaper.

För organisationer som önskar löpande  stöttning inom personalfrågor utformar vi ett skräddarsytt upplägg för både operativa och strategiska personalfrågor.

Vi hjälper er att utveckla ett tydligt  arbetsgivarvarumärke som både bidrar till att attrahera och behålla rätt medarbetare.

En mer rörlig kompetensförsörjning handlar ibland om tillfälliga vakanser och snabba tillsättningar. Vi hjälper er att tillsätta kompetens vid tillfälliga behov och arbetstoppar.

Vi stöttar er utveckling för att höja nivån och skapa ett nytt nuläge inom ett område eller driva någon form av förändring såsom nya sätt att arbeta och organisera er.

Vi håller i företagsanpassade utbildningsinsatser inom området People & Culture. Exempelvis kan utbildningarna handla om; Motivation och feedback, Organisatorisk- och social arbetsmiljö, rekrytering, employer branding samt arbetsrätt.

Kontakta oss

Är du intresserad av att höra mer om våra företagstjänster? Tveka inte att höra av dig!