Om Culpeo People & Culture Partner

Vi på Culpeo

På Culpeo har vi olika bakgrund och erfarenheter med oss in i bolaget. Gemensamt är att vi alla har haft ledande roller samt mångårig erfarenhet av att stötta verksamheter och chefer med HR och rekrytering. Vi jobbar med en gemensam bred grund och vässar vårt erbjudande med olika spetskompetenser hos interna experter och vårt nätverk av externa samarbetspartners. 

Anna Rosendahl

Anna är marknadsföraren som sedan 2010 arbetat i rekryterande roller inom Norrbottens näringsliv. 

Med erfarenhet från uppdrag som Kommunikationsdirektör på Region Norrbotten, Personal- och informationschef på Scania Ferruform AB, Platschef, HR Director för Plannja AB och egenföretagare tar Anna med sig lärdomar från stora och små bolag, industri, IT, livsmedel, transport och offentlig sektor.

Nyckelkompetenser:
Employer Branding, Rekrytering, Kultur och värderingar, HR-stöd, organisationsutveckling, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, förändringsledning

Martin Edin på Culpeo profilbild 2

Martin Edin

Martin är hemvändaren som åter bosätter sig i norr och tar med sig erfarenheter från ett decennium med rekrytering och HR i huvudstaden.

Med erfarenhet från uppdrag som VD och medgrundare till rekryterings- och konsultbolaget AMGA (AMGA AB & AMGA SYD AB förvärvades av Barona Oy 2019), Personalchef på Atlas Copco Compressor AB och anställd inom Randstad och Proffice har Martin mångårig kunskap inom rekryterings- och konsultbranschen. Martin är certifierad Executive Search Konsult via ESK samt certifierad i testverktygen Talent Q Assesments och SHL.     

Erfarenheterna har skapat värdefull kunskap inom bolagsbyggande, ledarskap och ett etablerat nätverk inom rekryterings- och konsultbranschen.

Nyckelkompetenser: Rekrytering och search, chefsstöd, bemanning, försäljning, organisationsutveckling, arbetsmiljö, lön- och ersättningsfrågor, HR-stöd

Karin Larsson på Culpeo

Karin Larsson

Karin är vår riktiga spjutspets inom HR med mångårig erfarenhet från både ledande roller inom HR och specialistroller som HR-strateg och personalkonsult.

Karin har under 10 år haft ledande positioner inom Region Norrbotten i roller som HR-direktör och HR-chef. Innan dess har Karin även arbetat som HR-strateg på Luleå Tekniska Universitet och personalkonsult vid LFV. Karin har både bredd och djup som spänner över hela HR-området.

Nyckelkompetenser: 
Offentlig- och statlig verksamhet, strategisk kompetensförsörjning, förändringsledning, organisationsutveckling, omställning, arbetsmiljö, arbetsrätt, utlandsrekrytering och chefsstöd.

John på Culpeo porträtt 540x540

John Bergmark

John har sedan 2010 haft ledande roller och kommer närmast från rollen som Marknadsområdeschef Clockwork rekrytering och bemanning där han har startat upp verksamheten i Luleå. John har även startat upp och etablerat upp delar av Randstads verksamhet i Luleå och haft möjligheten att implementera Telia Companys servicedesk för multinationella kunder och key accounts.  Senaste åren har John bland annat ansvarat fr rekryteringen av roller som VD för Luleå Näringsliv, Chef över koksverket på SSAB, Talent Manager till Arctic Business samt Butikschefer till Coop Norrbotten.

Nyckelkompetenser: 
Rekrytering och search, chefsstöd, bemanning, förändringsledning, försäljning

 

Vi siktar på både arbetsglädje och affärsnytta