Rekrytering och Search

Vakanser innebär ofta möjligheten att tänka nytt. Vi hjälper er att finna nya medarbetare genom search och rekrytering.

Rekrytering

Vi hjälper er att rekrytera nya kollegor genom att matcha ert behov med rätt kompetens och egenskaper.

Många av dagens företag känner av en förändrad rekryteringsmarknad där det inte längre räcker att lägga ut en annons. Konsekvenser kan vara vakanser eller mindre bra matchningar som i längden blir kostsamt och hindrar utveckling. Vi hjälper er med enstaka rekryteringar, löpande kompetensförsörjning eller att lyckas med ett stundande rekryteringsprojekt med flertalet rekryteringar. Oavsett behov skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er verksamhet.

Vi erbjuder en konsultativ rekryteringsprocess med vetenskaplig grund, tillgång till vårat upparbetade kandidatnätverk, digitala rekryteringsverktyg som ligger i framkant och rekryteringskonsulter som representerar ert varumärke på bästa sätt. Våra konsulter som utför tester är certifierade användare av testverktyg för personlighets- och färdighetstester. Vi är väl medvetna om att en bra genomförd rekryteringsprocess inte bara är viktigt för att finna rätt kandidat, den har även en stor påverkan på företagets employer brand. En missnöjd kandidat med en dålig rekryteringsupplevelse kan snabbt sprida sitt negativa omdöme,  men en kandidat, som förvisso inte fått jobbet men som har en positiv rekryteringsupplevelse,  kommer troligtvis vara positiv till att söka ett annat jobb hos er.

Vi strävar efter att på bästa sätt avlasta ert arbete vilket kan innebära att du som kund efter behovsanalys kan luta dig tillbaka tills du får våra rekommenderade slutkandidater presenterade.  Med vår kompetensbaserade rekryteringsprocess utgår vi från ert behov och en tydlig kravprofil för att göra rätt matchning och föreslå kandidater med passande kompetens och egenskaper.

I normalfallet driver vi hela rekryteringsprocessen med löpande återkoppling till kandidater och till dig som kund, men vi kan också anpassa upplägget efter era önskemål och endast sköta valda delar av processen. 

Vår rekryteringsprocess

Executive Search

Våra mest erfarna rekryteringskonsulter arbetar diskret och professionellt med tillsättningar av nyckelpersoner, både via executive search och vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess. När vi startar ett executive search projekt så sätter vi en searchstrategi som baseras på den unika utmaningen och uppdraget. Vi kombinerar interna nätverk och kartläggning av potentiella kandidater på marknaden som matchar det specifika uppdraget.

Kontakta oss gällande Rekrytering och Search

Intresserad av hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Ring eller maila så berättar vi mer!

Martin Edin på Culpeo profilbild 2

Martin Edin

HR- och rekryteringsspecialist

martin.edin@culpeo.se
073-511 54 53
Martin Edin
Karin Larsson på Culpeo

Karin Larsson

HR- och rekryteringsspecialist

karin.larsson@culpeo.se
070-627 43 32
Karin Larsson
John på Culpeo porträtt 540x540

John Bergmark

Rekryteringsspecialist

john.bergmark@culpeo.se
070-238 62 95
John Bergmark

Anna Rosendahl

HR- och rekryteringsspecialist

anna.rosendahl@culpeo.se
070-229 79 39
Anna Rosendahl