Konsult- och Interimuppdrag

En mer rörlig kompetensförsörjning handlar ibland om tillfälliga vakanser men även snabba tillsättningar. En konsult eller en interimslösning kan vara det er verksamhet behöver. 

Konsultuppdrag

Att ta in konsult via oss kan passa er verksamhet om ni har ett deltidsbehov, en vakans eller om ni vill bygga upp en ny funktion och stärka upp med kompetens som ännu inte finns i bolaget.

Grundat på uppdragsdialogen föreslår vi ett konsultupplägg för er. Vi arbetar både med underkonsulter och anställda konsulter på Culpeo.

Culpeo tillsätter kortare och längre konsultuppdrag på heltid inom olika yrkesområden såsom teknik, administration, ekonomi, kommunikation och marknad. Vi arbetar även med konsultuppdrag inom våra egna specialstområden där våra medarbetare kan vara på plats hos er några dagar i veckan eller på heltid. Gemenskap är viktigt och våra konsulter blir en del av både vårt och kundens arbetslag.  Våra konsulter är alltid välkomna att jobba på vårt kontor och konsulterna har alltid tillgång till hela Culpeos kompetens.

I ett konsultuppdrag via Culpeo gör vi det enkelt för ert bolag. Vi hanterar allt från tillsättning, löneutbetalningar och löpande personaladministration.

Vi vill agera när du har behov, så låt oss finna er nästa konsult.

Interimuppdrag

Organisationsförändringar och snabb utveckling ställer höga krav på att kunna ställa om och anpassa verksamheten efter nya förutsättningar. Vi hjälper er att tillsätta nyckelpersoner för tillfälliga och kritiska uppdrag som snabbt kan uppstå vid sjukskrivningar, vakanser och oväntade händelser.

Kundberättelse Lumire

I den här kundberättelsen möter vi Per Ekervhen, VD på Lumire, och Karin Larsson, Interim HR-chef. Vi får höra om varför Per valde en interimslösning, vad som ingått i rollen och varför samarbetet fungerat så bra.

Läs om Lumires framgång med en interim HR-chef här, genom VD Per Ekervhens och Karin Larssons perspektiv. Upptäck varför Per valde en interimslösning och hur samarbetet med Karin bidragit till företagets framgång.

Vill du läsa mer om vår interimuppdrag, läs kundcase om Lumire här.

Kontakta oss gällande konsult och interimuppdrag

Intresserad av hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Ring eller maila så berättar vi mer!

Martin Edin på Culpeo profilbild 2

Martin Edin

HR- och rekryteringsspecialist

martin.edin@culpeo.se
073-511 54 53
Martin Edin
Karin Larsson på Culpeo

Karin Larsson

HR- och rekryteringsspecialist

karin.larsson@culpeo.se
070-627 43 32
Karin Larsson
John på Culpeo porträtt 540x540

John Bergmark

Rekryteringsspecialist

john.bergmark@culpeo.se
070-238 62 95
John Bergmark

Anna Rosendahl

HR- och rekryteringsspecialist

anna.rosendahl@culpeo.se
070-229 79 39
Anna Rosendahl