Culpeo satsar inom rekrytering och anställer John Bergmark

Bild: Karin Larsson, Anna Rosendahl, Martin Edin och John Bergmark (nedre raden)

HR och rekryteringsbolaget Culpeo satsar och tar in John Bergmark för att utöka och stärka upp sitt specialiststöd inom rekrytering och search.

John kommer närmast från rollen som Marknadsområdeschef på Clockwork rekrytering och bemanning där han har startat upp verksamheten i Luleå. Han har bland annat varit ansvarig rekryterare för roller som VD på Luleå Näringsliv, Chef över koksverket på SSAB, Talent Manager till Arctic Business och Verksamhetschef för Nyföretagarcentrum Nord.

Innan dess har John etablerat och ansvarat för Randstads personal på Scania Luleå samt startat upp och varit chef för en av Telias service-desks med stöttning till drygt 100 internationella kunder. I mitten av september startar han sitt nya uppdrag på Culpeo.

– Rekryteringsarbetet har förändrats och kräver idag oftast mycket mer aktiv kontakt med kandidater samt att personliga kompetenser väger allt tyngre. John har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekrytering och personbedömningar samt har själv chefserfarenhet vilket gör att vi kan växla upp vår stötting med erfaret specialiststöd, säger Anna Rosendahl, VD på Culpeo.

– Det känns riktigt kul att gå in i Culpeo. Jag har jobbat både med Anna och Martin och tillsammans med Karin har vi erfarenhet från olika branscher och riktigt vass kompetens. Det är spännande tider här uppe i norr som skapar många möjligheter samtidigt som det innebär utmaningar i att hitta rätt kompetens. Förutom att jobba med rekryteringar kommer jag att ta interimuppdrag och ansvara för att utveckla Culpeos konsultverksamhet, berättar John Bergmark.

För mer information

Anna Rosendahl, VD Culpeo & People Culture Partner
070-229 79 39
anna.rosendahl@culpeo.se

Om Culpeo People & Culture Partner

Culpeo erbjuder specialistsstöd inom HR, employer branding, rekrytering och organisationsutveckling. Vi tror på ett mer snabbrörligt och inkluderande näringsliv och är övertygade om att dagens utmaningar kräver nya sätt att arbeta. Därför hjälper vi företag att utmana nuvarande arbetssätt och skapa en bättre medarbetarupplevelse med sikte på både affärsnytta och arbetsglädje.

Läs mer om hela teamet på Culpeo här