Culpeo stärker upp organisationen

I samband med att Culpeo People & Culture Partner firar två år med stark utveckling passar vi på att välkomna två erfarna HR-konsulter. Anna-Karin Posse och Karl-Johan Bergmark kommer båda att vara viktiga i stödet till våra kunder och i vår fortsatta utveckling.

Att rekrytera till egen organisation har verkligen varit kul. Vi valde att ha en väldigt öppen kravprofil för att finna medarbetare med ett driv av att vara en del av Culpeo och med en intressant kompetens som kommer att hjälpa våra kunder, säger Anna Rosendahl, VD Culpeo.

Anna-Karin har en examen inom personal- och arbetsvetenskap och var under 2018-2023 HR-chef för Älvsbyns kommun. Ett ledningsgruppsuppdrag i en organisation med cirka 800 medarbetare som innebar helhetsansvar för personal- och arbetsrättsliga frågor.

Hon har även arbetat inom försvaret, haft flertalet chefsroller inom kommuner och under 2007-2012 arbetat för Solresor som reseledare, Destination Manager och Product Manager.

Under våren 2021 var Anna-Karin tillförordnad kommunchef i Älvsbyn vilket är lite av ett sammanträffande i vår förstärkning då Karl-Johan under 6 år var kommunchef för Robertsfors kommun.

Karl-Johan har en gedigen erfarenhet från olika industrier och flertalet roller som personalchef, exempelvis JM, Volvo Lastvagnar Umeå och Assi Domän. Nu får vi möjlighet att nyttja Karl-Johans erfarenhet i både roliga och utmanade uppdrag i rollen som Senior konsult.

Ett tips till andra arbetsgivare är att öppna upp för seniorkonsulter med en flexibilitet som får fler att vilja förlänga arbetslivet. Det är otroligt värdefull kompetens för näringslivet och vi kommer behöva fler som Karl-Johan här uppe i norr. Jag tycker även att Anna-Karins internationella erfarenhet är speciellt intressant nu när vi önskar att fler från övriga Sverige och resten av världen ska välja att flytta upp till Norrbotten, avslutar Anna.

Karl Johan Bergmark på Culpeo

Karl-Johan Bergmark

076-813 18 17
e-post

Anna Karin Posse Culpeo

Anna-Karin Posse

072-225 87 55
e-post